Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Nieuwe Lovens Explorer elektrische bakfietsen bij Bike Totaal Krimpen

Bij Bike Totaal Krimpen hebben we goed nieuws: je kunt nu de allernieuwste Lovens Explorer modellen bestellen. We hebben afscheid genomen van de Explorer 65 en 85 modellen en verwelkomen met trots de S75 en S85 modellen. Wat is er onder andere nieuw? Een verbeterde accu, een ingebouwd ABS-systeem, een verbeterde motor, ebike lock, ingebouwd diefstalalarm en nog veel meer.

Lovens Explorer S75

De Lovens Explorer S75 volgt de Explorer 65 op. Terwijl de Explorer 65 beschikbaar was in een standaarduitvoering en een automatische uitvoering met een automatisch schakelsysteem, biedt de S75-serie vier modellen:

Alle S75-modellen zijn uitgerust met een verbeterde batterij, die varieert van 545 Wh tot 725 Wh, en een krachtigere Bosch motor met 75 Nm. Maar wat maakt deze modellen nou echt uniek? Dat zijn de ABS-modellen. Deze innovatieve bakfietsen beschikken over een combinatie van slimme wielsensoren en een ABS-controle-eenheid. Wanneer je onverwachts hard op de rem moet trappen grijpt de ABS in en voorkomt het systeem dat het voorwiel blokkeert en niet slipt. Zo breng je jouw kleine veilig van A naar B.

Lovens Explorer S85

De Lovens Explorer S85 is de opvolger van de Explorer 85. Net als zijn voorganger is de Explorer 85 beschikbaar in een standaarduitvoering en een automatische uitvoering met een automatisch schakelsysteem. De S85-serie biedt ook vier nieuwe modellen:

De S85-bakfietsen zijn ook uitgerust met een verbeterde batterij, variërend van 545 Wh tot 725 Wh, en een krachtigere Bosch motor met 85 Nm. Het ABS-systeem in de S85-modellen biedt dezelfde geavanceerde functionaliteiten als de S75-modellen.

Bekijk hier onze modellen

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!