Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Over Koopjebakfiets.nl

De mooiste bakfietsen, altijd leverbaar

Koopjebakfiets.nl is een initiatief van Bike Totaal Krimpen, onderdeel van de Dynamo Groep. Ontstaan uit passie voor elektrische bakfietsen en de groeiende vraag naar kwalitatieve modellen in heel Nederland. Ons doel is een webshop te creëren die niet alleen de beste merken vertegenwoordigt, maar ook alle relevante informatie en inspiratie over diverse modellen deelt. We zijn dit project gestart in 2022 en hebben sindsdien al vele mensen in Nederland en België geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - over - ons - winkel

Onze merken

Ons assortiment omvat topmerken in bakfietsen, zoals Lovens, Urban Arrow, Gazelle, Batavus en Caqon. Bovendien bieden we een scala aan accessoires om je bakfiets compleet te maken.

Volg ons op social media

Wil je een beter beeld krijgen van wie we zijn? Volg ons op social media of abonneer je op ons YouTube- kanaal. Schrijf je tevens in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op alle Urban Arrow en Lovens bakfietsen. Let op: deze korting is niet geldig op afgeprijsde modellen en kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.

Vraag een proefrit aan

Benieuwd welke bakfiets het beste bij jou past? Vul hieronder je gegevens in en vraag een proefrit aan of doe hier de bakfiets quickscan op onze website voor direct advies over het model dat het beste bij jouw situatie past.

Neem contact op

Bekijk hier onze elektrische bakfietsen

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!