Welke elektrische bakfiets past bij mij? Doe hier de test!

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Elektrische bakfiets leasen

Zakelijk elektrische bakfiets leasen bij Koopjebakfiets

Een elektrische bakfiets is een ideaal vervoersmiddel in drukke gebieden zoals de stad. In de bak kunnen veel spullen of kinderen vervoerd worden, en hij is eenvoudig te parkeren zonder hiervoor te moeten betalen. De lease van een elektrische bakfiets wordt nóg aantrekkelijker door de fiscale voordelen die hieraan kleven. Zo kun je de fiets ook privé gebruiken tegen 7% bijtelling. Dit, en nog veel meer zullen we wat verder uitleggen in dit artikel.

Geen grote aankoop in één keer, door te leasen betaal je dit in termijnen

Geen onverwachte kosten, maar een vast maandbedrag

Onbeperkt privé en woon-werkverkeer

Geen parkeerdruk of files, zelfs niet in de stad

Beter voor mens en planeet (duurzame transportoplossing)

Mogelijkheid tot voordelig overnemen na looptijd

Accessoires kunnen mee geleased worden

Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

Wat zit er bij de lease inbegrepen?

Aan leasen hangen uiteraard voordelen, deze zullen bij de meeste bekend zijn. Dit is bij een elektrische bakfiets niet anders, maar het is wel fijn om alles op een rijtje te hebben. Bij een bakfiets lease je namelijk niet alleen de fiets zelf. Er zijn allerlei services die bij de lease horen, maar ook accessoires kunnen op worden genomen in de lease. Op die manier heb je een complete elektrische bakfiets voor een vast maandbedrag.

 

Door de volgende inbegrepen services hoef je je nooit druk te maken over jouw elektrische bakfiets:

Hoe gaat het leasen in zijn werk?

Het leasen van een elektrische bakfiets wordt in goede banen geleid door Lease a Bike. Koopjebakfiets heeft een samenwerking met deze partij, waardoor het onderhoud gewoon bij ons in de winkel kan.

De meest geleasete elektrische bakfietsen

Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.

De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw situatie.

Lovens Explorer 50

Lovens Explorer 50 is een nieuwe high-end elektrische bakfiets, waarmee u op een duurzame en veilige manier uw kinderen naar school brengt of boodschappen doet. Een echte alleskunner in de jungle van de stad.
Het is een bakfiets met een Nederlands design van hoogstaande kwaliteit. De Lovens bakfietsen bieden gemak, vrijheid en plezier.

De perfecte fiets voor jou!

Sinds 1 januari 2020 is het fietsplan terug van weggeweest. En dat is goed nieuws. Voortaan rijd jij of jouw bedrijf fiscaal voordelig op een fiets van de zaak. Omdat de fiets goed is voor mens en milieu, omarmen wij ook het fietsplan. Wij werken samen met Lease a Bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Je kunt kiezen uit alle type fietsen van alle merken in onze winkel. 

 

Overtuig het bedrijf waar je werkt

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je komt fit aan op je werk (of lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan privé aanschaf. Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken.

 

Bike Totaal Krimpen is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over deze  regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hier je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Je kunt een elektrische bakfiets het beste ervaren door een proefrit te doen! Plan een afspraak in. Alleen, of met het hele gezin.

Gazelle Super Deal!

De Gazelle Makki Load Connect
van € 5.199 voor € 4.399