Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Elektrische bakfiets leasen

Zakelijk elektrische bakfiets leasen bij Koopjebakfiets

Een elektrische bakfiets is een ideaal vervoersmiddel in drukke gebieden zoals de stad. In de bak kunnen veel spullen of kinderen vervoerd worden, en hij is eenvoudig te parkeren zonder hiervoor te moeten betalen. De lease van een elektrische bakfiets wordt nóg aantrekkelijker door de fiscale voordelen die hieraan kleven. Zo kun je de fiets ook privé gebruiken tegen 7% bijtelling. Dit, en nog veel meer zullen we wat verder uitleggen in dit artikel.

Geen grote aankoop in één keer, door te leasen betaal je dit in termijnen

Geen onverwachte kosten, maar een vast maandbedrag

Onbeperkt privé en woon-werkverkeer

Geen parkeerdruk of files, zelfs niet in de stad

Beter voor mens en planeet (duurzame transportoplossing)

Mogelijkheid tot voordelig overnemen na looptijd

Accessoires kunnen mee geleased worden

Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

Wat zit er bij de lease inbegrepen?

Aan leasen hangen uiteraard voordelen, deze zullen bij de meeste bekend zijn. Dit is bij een elektrische bakfiets niet anders, maar het is wel fijn om alles op een rijtje te hebben. Bij een bakfiets lease je namelijk niet alleen de fiets zelf. Er zijn allerlei services die bij de lease horen, maar ook accessoires kunnen op worden genomen in de lease. Op die manier heb je een complete elektrische bakfiets voor een vast maandbedrag.

 

Door de volgende inbegrepen services hoef je je nooit druk te maken over jouw elektrische bakfiets:

Hoe gaat het leasen in zijn werk?

Het leasen van een elektrische bakfiets wordt in goede banen geleid door Lease a Bike. Koopjebakfiets heeft een samenwerking met deze partij, waardoor het onderhoud gewoon bij ons in de winkel kan.

1. Meld je aan

Registreer je bedrijf binnen 5 minuten. Na je registratie voeren wij een kredietcheck uit. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur van ons een reactie. Na goedkeuring ontvang je de voorwaarden die digitaal getekend kunnen worden. Vervolgens krijg je toegang tot ons online platform.

2. Bepaal de voorwaarden

Jij bepaalt de voorwaarden. Wie neemt de kosten voor fiets op zijn rekening? Het bedrijf? De werknemer? Of eventueel samen? Deel de registratielink met je werknemers. Je werknemers kunnen zich registreren via deze link.

3. Stap op de fiets

Jij behoudt de volledige controle: elke registratie moet vooraf goedgekeurd worden. Dit doe je met één eenvoudige klik. Jouw werknemer gaat naar de fietsenwinkel. De rest verloopt automatisch via het platform.

4. Administratie

Geen nood, wij hebben dit voor jou geregeld. Een real-time overzicht op ons digitale platform geeft jou altijd inzicht en alle benodigde informatie voor jouw loonadministratie.

1. Meld je aan

Vul het aanmeldformulier in met je bedrijfsgegevens. Na je registratie doen wij nog een kredietcheck. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de aanmelding is goedgekeurd.

2. Samenwerkingsvoorwaarden

Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je onze samenwerkingsvoorwaarden waarmee je digitaal akkoord gaat. Ben je akkoord gegaan? Dan wordt je bedrijf toegevoegd aan ons platform.

3. Stap op de fiets

Je kan nu jouw droomfiets gaan uitzoeken bij de lokale fietsenwinkel! Hier wordt het leasecontract opgesteld en per mail naar je verstuurd. Alles in orde? Dan kan je het leasecontract digitaal ondertekenen en de fiets meenemen.

4. Administratie

Geen nood, wij hebben dit voor jou geregeld. Een real-time overzicht op ons digitaal platform geeft je alle benodigde informatie voor jouw administratie.

1. Overtuig je werkgever

Is jouw werkgever overtuigd? Dan zit jij binnen 1 week op je nieuwe fiets. Goed om te weten: een fietsplan via Lease a Bike is 100% gratis voor je werkgever. Beter wordt het niet!

2. Meld je aan

Zodra de contracten getekend zijn, ontvang je een aanmeldlink van je werkgever om je te registreren. Na goedkeuring van je werkgever ontvang je een persoonlijke bestelcode om je fiets uit te zoeken. 

3. Vind je droomfiets

Kies uit elk type fiets van ruim 200+ merken. Zoek je naar kwaliteit, snelheid of een veelzijdige fiets? Van E-bike tot bakfiets, van racefiets tot speed-pedelec. Een stadsfiets kan natuurlijk ook. Wij zetten je op de fiets van je dromen.

4. Stap op de fiets

Je gaat een leasecontract aan met je werkgever van 36 maanden. Hierna is het mogelijk je fiets over te nemen. Je betaalt dan circa 15% van de aankoopprijs. Dit is al inbegrepen in het voordeel van 25% t.o.v. kopen.

De meest geleasete elektrische bakfietsen

Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw situatie.

Lovens Explorer 50

Lovens Explorer 50 is een nieuwe high-end elektrische bakfiets, waarmee u op een duurzame en veilige manier uw kinderen naar school brengt of boodschappen doet. Een echte alleskunner in de jungle van de stad.
Het is een bakfiets met een Nederlands design van hoogstaande kwaliteit. De Lovens bakfietsen bieden gemak, vrijheid en plezier.

De perfecte fiets voor jou!

Sinds 1 januari 2020 is het fietsplan terug van weggeweest. En dat is goed nieuws. Voortaan rijd jij of jouw bedrijf fiscaal voordelig op een fiets van de zaak. Omdat de fiets goed is voor mens en milieu, omarmen wij ook het fietsplan. Wij werken samen met Lease a Bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Je kunt kiezen uit alle type fietsen van alle merken in onze winkel. 

 

Overtuig het bedrijf waar je werkt

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je komt fit aan op je werk (of lekker in het weekend) en maakt een duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Afhankelijk van de fiets en je loonschaal ben je tussen de 20% en 35% goedkoper uit dan privé aanschaf. Alle type fietsen zijn mogelijk en je kunt de fiets ook alleen privé gebruiken.

 

Bike Totaal Krimpen is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over deze  regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hier je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Je kunt een elektrische bakfiets het beste ervaren door een proefrit te doen! Plan een afspraak in. Alleen, of met het hele gezin.

Lovens Limited Edition

Nu tijdelijk verkrijgbaar, op = op!

Bike Totaal Krimpen - Lovens - limited - Edition - S75 - zwart