Extra gemakkelijk: Gratis levering en verzending

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Elektrische bakfiets leasen

Zakelijk elektrische bakfiets leasen bij Koopjebakfiets

Een elektrische bakfiets is een ideaal vervoersmiddel in drukke gebieden zoals de stad. In de bak kunnen veel spullen of kinderen vervoerd worden, en hij is eenvoudig te parkeren zonder hiervoor te moeten betalen. De lease van een elektrische bakfiets wordt nóg aantrekkelijker door de fiscale voordelen die hieraan kleven. Zo kun je de fiets ook privé gebruiken tegen 7% bijtelling. Dit, en nog veel meer zullen we wat verder uitleggen in dit artikel.

Geen grote aankoop in één keer, door te leasen betaal je dit in termijnen

Geen onverwachte kosten, maar een vast maandbedrag

Onbeperkt privé en woon-werkverkeer

Geen parkeerdruk of files, zelfs niet in de stad

Beter voor mens en planeet (duurzame transportoplossing)

Mogelijkheid tot voordelig overnemen na looptijd

Accessoires kunnen mee geleased worden

Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden

Wat zit er bij de lease inbegrepen?

Aan leasen hangen uiteraard voordelen, deze zullen bij de meeste bekend zijn. Dit is bij een elektrische bakfiets niet anders, maar het is wel fijn om alles op een rijtje te hebben. Bij een bakfiets lease je namelijk niet alleen de fiets zelf. Er zijn allerlei services die bij de lease horen, maar ook accessoires kunnen op worden genomen in de lease. Op die manier heb je een complete elektrische bakfiets voor een vast maandbedrag.

 

Door de volgende inbegrepen services hoef je je nooit druk te maken over jouw elektrische bakfiets:

Hoe gaat het leasen in zijn werk?

Het leasen van een elektrische bakfiets wordt in goede banen geleid door Lease a Bike. Koopjebakfiets heeft een samenwerking met deze partij, waardoor het onderhoud gewoon bij ons in de winkel kan.

De meest geleasete elektrische bakfietsen

Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.

De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw situatie.

Lovens Explorer 50

Lovens Explorer 50 is een nieuwe high-end elektrische bakfiets, waarmee u op een duurzame en veilige manier uw kinderen naar school brengt of boodschappen doet. Een echte alleskunner in de jungle van de stad.
Het is een bakfiets met een Nederlands design van hoogstaande kwaliteit. De Lovens bakfietsen bieden gemak, vrijheid en plezier.

Je kunt een elektrische bakfiets het beste ervaren door een proefrit te doen! Plan een afspraak in. Alleen, of met het hele gezin.

Bent u benieuwd naar onze elektrische bakfietsen op voorraad?

Urban Arrow Family wit - Kind klimt in elektrische bakfiets hoge resolutie

Direct leverbaar!