Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG

Verzend- en leveringsbeleid

Nieuwe fiets bezorgen

Tijdelijk bezorgen wij nieuwe fietsen in Nederland GRATIS!

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe fiets gekocht! We snappen dat je zo snel mogelijk op wilt stappen om hem te proberen. De winkel die je hebt gekozen neemt contact met je op zodra je nieuwe fiets klaarstaat. Afhankelijk van jouw keuze komen we hem brengen of kan je hem ophalen. Dit wordt zo snel mogelijk in werking gesteld, we zullen hierover contact met je opnemen. De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van de fietsen.

Als jij de dichtbijzijnde Bike Totaal winkel kiest voor aflevering komen wij hem tijdelijk gratis langsbrengen. Kom je hem liever ophalen? Geen probleem! Je kunt nieuwe fietsen ook afhalen bij een Bike Totaal winkel naar keuze.

Let op: wanneer je in het weekend of op een maandag een fiets bestelt, kan het zijn dat jouw order pas op dinsdag wordt verwerkt. Dit heeft te maken met de openingstijden van desbetreffende winkel.

Onderdelen & accessoires

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro

Onderdelen en accessoires kunnen in Nederland geleverd worden. Het is mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen in de Bike Totaal winkel naar keuze. De keuze voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel maak je tijdens het bestelproces. Er zijn meerdere mogelijkheden:

 • Afhalen in de winkel
  Je kunt je fiets kosteloos in de winkel afhalen.
  Let op: afhalen kan alleen in de winkel die je geselecteerd hebt. 
 • Thuisbezorging
  Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis geleverd te krijgen, vanaf 50 euro doen we dit zelfs gratis! Leveren is enkel mogelijk in Nederland. Hiervoor brengen wij € 4,95 in rekening. Wanneer de producten beschikbaar zijn heb je deze binnen twee dagen in huis.
 
 

Je bestelling retourneren

Informatie over de retourtermijn en voorwaarden

Retourtermijn

Als je online bij Bike Totaal een product hebt gekocht, mag je deze tot 14 dagen na levering retour melden. Op het moment dat jij je retour hebt aangemeld, heb je 14 dagen om het product terug te brengen of sturen.

Retourvoorwaarden

Naast de gestelde retourtermijn zijn er nog een aantal aanvullende voorwaarden met betrekking tot retourneren. We sommen ze even voor je op:

 • Het product dient onbeschadigd te zijn;
 • Het product dient ongebruikt te zijn (kleding passen mag);
 • Het product dient schoon te zijn;
 • Het product is compleet;
 • Onderdelen, accessoires en kleding dienen in de originele (onbeschadigde) verpakking te zitten;
 • Bij kleding dienen labels of kaartjes nog aangehecht te zijn;
 • Een elektrische fiets mag niet meer dan 5 kilometer op de teller hebben.
Wanneer een geretourneerd product niet aan de voorwaarden voldoet, zijn wij genoodzaakt een waardevermindering toe te passen. De hoogte van de waardevermindering stellen wij per casus vast.

Retourformulier

Voor een snelle afhandeling van je retour vragen wij je het retourformulier in te vullen en bij te voegen bij je retourzending. Klik hier om deze te downloaden.
 
 

Hoe stuur ik mijn product terug?

Fiets: als je een fiets gekocht hebt op biketotaal.nl dan is deze altijd geleverd door een winkel bij jou in de buurt. Je mag de fiets zelf terugbrengen naar de winkel waar je hem opgehaald hebt of de winkel vragen of ze de fiets bij je willen ophalen. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening. Neem voordat je een fiets retourneert even contact met ons op om de retourmelding te bespreken.

Onderdelen & accessoires: heb je kleine producten zoals onderdelen, accessoires of kleding online besteld? Dan kan je deze naar de winkel brengen of naar ze toe sturen. Welke winkel dit is vind je op je bestelbevestiging. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening. Denk eraan dat het product deugdelijk verpakt moeten zijn.

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Als wij het product in goede staat retour hebben ontvangen, gaan we ons best doen om je aankoopbedrag binnen 14 dagen te retourneren. We proberen dit te doen via hetzelfde betaalmiddel als waar je bestelling mee betaald is. Indien je betaald hebt met een cadeaukaart (VVV cadeaukaart, Sport & fit cadeaukaart of Bike Totaal cadeaupas) dan wordt het aankoopbedrag op de kaart teruggestort. Bewaar je cadeaukaart dus goed na je bestelling. Wanneer je een deel van je bestelling retour stuurt, zullen wij de verzendkosten niet crediteren.

Op bestellingen bij Bike Totaal zijn de algemene voorwaarden van Bovag van toepassing. Je vindt deze hier.

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind