Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG
Productfotos - Lovens Explorer - Moss Green

Lovens Explorer S75 ABS

Vanaf €6.249

Bij aanschaf van deze fiets, ontvang je nu een gratis regenhuif t.w.v €359,95! Let op: deze actie geldt tot 15 juli.

 

Benut de tijd die je aan je gezin besteedt op de beste manier. Met de Lovens Explorer S75 ABS heb je een elektrische bakfiets voor je klaarstaan die je geen moment teleur zal stellen. Stijlvol breng je je kinderen soepel, snel en veilig op iedere gewenste bestemming. Wil je een bakfiets met een robuust frame en de meest hoogwaardige onderdelen? Er kan weinig tegen deze aantrekkelijke krachtpatser op.

Informatie

De Lovens Explorer S75 ABS beschikt over een Bosch Performance 75 Nm middenmotor. Deze robuuste bakfiets beschikt over een combinatie van slimme wielsensoren en een ABS-controle-eenheid. Wanneer je onverwachts flink op de rem moet trappen grijpt de ABS in en voorkomt het systeem dat het voorwiel blokkeert en niet slipt. Ook heuvelop komt er met deze motor geen zweetdruppel bij kijken. Het fietsgemak is daarnaast goed merkbaar bij het sturen. Deze elektrische bakfiets beschikt over een laag zwaartepunt en kabelbesturing. Zo heb je een stabiele wegligging en ben je verrassend wendbaar.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh, 545Wh of 725Wh Bosch Accu

Ontdek de Lovens bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh, 545Wh (+ € 300) en 725Wh (+ € 650). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Lovens bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind