Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Domineer de weg met Lovens Explorer ABS

Topmerken en tips

Wil je de controle behouden tijdens je fietstochten, zelfs in de meest onverwachte situaties? Dan is het Lovens ABS misschien wel precies wat je nodig hebt! Dit geavanceerde remsysteem zorgt voor kortere, veiligere en nauwkeurigere remafstanden, zelfs wanneer je fiets volledig beladen is. Met Lovens ABS bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je kostbare lading en andere weggebruikers.

Verhoog je fietservaring naar een nieuw niveau

Het Lovens Explorer ABS-systeem is beschikbaar op zowel het S75- als het S85-model, waardoor je de keuze hebt om je fietsuitrusting naar een hoger niveau te tillen. Of je nu door de stad fietst of avontuurlijke tochten maakt, het Lovens ABS geeft je de gemoedsrust die je nodig hebt om vol vertrouwen te rijden.

Baanbrekende innovaties

Lovens is experts in alternatieve vormen van mobiliteit. Hun elektrische bakfietsen worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en onderhoudsarme karakter. Met cutting-edge design en innovatieve technologie streven ze ernaar om grenzen te verleggen en verder te gaan waar anderen stoppen. Onze toewijding aan het leveren van het beste aan onze klanten kent geen grenzen. 

Ontdek de Lovens ABS-modellen

Productfotos - Lovens Explorer - Silver Grey

Lovens Explorer S75 ABS

Productfotos - Lovens Explorer - Moss Green

Lovens Explorer S75 Auto ABS

Productfotos - Lovens Explorer - Silver Grey

Lovens Explorer S85 ABS

Productfotos - Lovens Explorer - Moss Green

Lovens Explorer S85 Auto ABS

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!