Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG

Urban Arrow Shorty

Vanaf €5.499

De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is, de fiets weegt maar 46 kilogram. Deze bakfiets is daarintegen niet minder krachtig. Hij is enorm wendbaar, snel en kan veel gewicht aan. Je kunt makkelijk je hond, kind of sporttas erin vervoeren door de stad. De Shorty is een compacte handige bakfiets. 

Informatie

De naam Shorty zegt het al, deze elektrische bakfiets is klein van stuk: 203 cm lang en 70 cm breed. Met een snelheid van 25 kilometer per uur heeft de fiets een perfecte trapondersteuning. Daarnaast schakel je zeer soepel door de traploze naafversnelling. De Shorty is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  • De Bosch Cargo Line middenmoter met 85 Nm koppel en 500 Wh accu
  • De Bosch Performance middenmoter met 65 Nm koppel en 500 Wh accu

 

Door de 85 Nm koppel heeft de Bosch Cargo Line een sterkere motor dan de Bosch Performance. Waar de Performance door een ketting wordt aangedreven, wordt de Cargo Line door een riem aangedreven. De display van de Cargo Line is voorzien van een kiox kleurendisplay en de Performance heeft een simpele purion display. Tevens heeft de Cargo Line extra sterke remmen en extra felle koplampen. 

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Bike Totaal Krimpen - Elektrische bakfiets - Urban Arrow - Active - Line - Plus - Connected - GPS-tracker

Connected GPS-Module

Maak je Urban Arrow Connected gereed door de GPS-module (+ € 399)  te koppelen aan de vernieuwde Urban Arrow app. Hiermee bescherm je jezelf tegen diefstal en blijf je continu in contact met je fiets. Dankzij de vernieuwde Urban Arrow app kun je eenvoudig je fiets vergrendelen, de locatie van je fiets volgen en in geval van diefstal 24/7 aangifte doen.

Meters maken

Bosch Performance Line (65 Nm) of Bosch Cargo Line (85 Nm)

Ontdek de Urban Arrow Shorty bakfiets met de Bosch Bosch Performance Line (65 Nm) of de Bosch Cargo Line (85 Nm) (+ € 900). Met de keuze voor een specifieke motor kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Urban Arrow bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind