Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Urban Arrow Family Performance Line Plus

Vanaf €6.499

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

Informatie

Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De EPP bak, gemaakt van hetzelfde materiaal dat in motorhelmen zit, beschermt je kinderen extra goed. Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort. Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Bike Totaal Krimpen - Elektrische bakfiets - Urban Arrow - Active - Line - Plus - Connected - GPS-tracker

Connected GPS-Module

Maak je Urban Arrow Connected gereed door de GPS-module (+ € 399)  te koppelen aan de vernieuwde Urban Arrow app. Hiermee bescherm je jezelf tegen diefstal en blijf je continu in contact met je fiets. Dankzij de vernieuwde Urban Arrow app kun je eenvoudig je fiets vergrendelen, de locatie van je fiets volgen en in geval van diefstal 24/7 aangifte doen.

Meters maken

545 Wh Bosch Accu

Ontdek de Urban Arrow bakfiets met de Bosch Powerpack 545Wh. Door de krachtige motor en accu in deze Urban Arrow bakfiets is deze fiets er helemaal op gericht om meters te maken. Je staat niet snel zonder energie en dat is wel een fijn gevoel als je er met je gezin op uit gaat!

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Urban Arrow bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Lovens Limited Edition

Nu tijdelijk verkrijgbaar, op = op!

Bike Totaal Krimpen - Lovens - limited - Edition - S75 - zwart