Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed
Bike Totaal Krimpen - Elektrische bakfiets - Urban Arrow - Active - Line - Plus - Connected

Urban Arrow Active Line Plus Connected

Van €5.699
Voor €5.299

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

Informatie

Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De EPP bak, gemaakt van hetzelfde materiaal dat in motorhelmen zit, beschermt je kinderen extra goed. Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Bike Totaal Krimpen - Elektrische bakfiets - Urban Arrow - Active - Line - Plus - Connected - GPS-tracker

Connected GPS-Module

Maak je Urban Arrow Connected gereed door de GPS-module te koppelen aan de vernieuwde Urban Arrow app. Hiermee bescherm je jezelf tegen diefstal en blijf je continu in contact met je fiets. Dankzij de vernieuwde Urban Arrow app kun je eenvoudig je fiets vergrendelen, de locatie van je fiets volgen en in geval van diefstal 24/7 aangifte doen.

Meters maken

400Wh, 500Wh Bosch Accu

Ontdek de Urban Arrow bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh of 500Wh (+ € 200). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Urban Arrow bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!