Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Lovens Explorer S85 Auto

Vanaf €6.549

De Lovens Explorer S85 Auto is de nieuwste toevoeging aan de Lovens familie. Het grootste verschil is de nóg krachtigere motor die deze elektrische bakfiets aandrijft. Hierdoor wordt fietsen alleen maar eenvoudiger. Ook het automatisch schakelen waar de ‘Auto’ uitvoering van is voorzien maakt dit nóg makkelijker. Ervaar het moeiteloze fietsen met de Lovens Explorer S85 Auto, die tot wel 400% ondersteuning biedt! Lovens bakfietsen zijn nieuwe premium bakfietsen waarmee u op een veilige en groene manier uw kinderen vervoert. Het duurzame alternatief voor de auto in de stad!

Informatie

Bij het ontwerpen van deze elektrische bakfiets zijn drie speerpunten in ogenschouw genomen: state-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud. Over elk detail van de Lovens bakfiets is nagedacht. Het resultaat mag er zijn. De Lovens bakfiets heeft een gracieus modern ontwerp en een ultiem rijcomfort.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh, 545Wh of 725Wh Bosch Accu

Ontdek de Lovens bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh, 545Wh (+ € 300) en 725Wh (+ € 650). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Lovens bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!