Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Gazelle - Makki Travel

Vanaf €6.699

Let op: deze fiets is beschikbaar vanaf april, pre-order nu!

Ontdek de ultieme reiservaring met de Gazelle Makki Travel elektrische bakfiets. Met het geavanceerde ABS-remsysteem ben je verzekerd van veiligheid en betrouwbaarheid, zelfs in de meest uitdagende situaties. Bovendien zorgen de reflecterende stickers ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, waardoor je veiligheid nog verder wordt vergroot. Uitgerust met de sterkste Bosch middenmotor en een indrukwekkende koppel van 85 Nm, brengt de Makki Travel je vlot en efficiënt naar je bestemming. Ervaar het ultieme gemak en comfort en geniet van zorgeloze avonturen met je gezin.

Informatie

De Gazelle Makki Travel is de ultieme metgezel voor moeiteloze en veilige familie-uitjes. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp, inclusief een stevige dubbele pootstandaard, staat je bakfiets altijd stabiel, klaar voor avontuur. Met de ingebouwde GPS-module ben je slimmer beschermd tegen diefstal, waardoor je jouw Makki Travel altijd kunt traceren, waar je ook bent. Het Bosch Kiox 300 display biedt een scala aan functies, zoals navigatie, ritgegevens en zelfs remstatistieken, waardoor je altijd op de hoogte bent en de controle hebt over je rit. En met de sterke bak van de Makki Travel kunnen jij en je kinderen met een gerust hart op pad gaan, wetende dat jullie veilig en comfortabel reizen.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh of 500Wh Bosch Accu

Ontdek de Makki Travel met een Bosch Cargo Line Smart middenmotor. Deze motor wordt ondersteund door diverse accu’s: 400Wh, 545Wh (+ € 300) of 800Wh (+ € 650). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Bike Totaal Krimpen - Bosch - Cargo - Line - motor
Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - ABUS - Kettingslot - IVY CHAIN - 9210 - 170 - centimeter - zwart

Better safe than sorry

ABUS kettingslot

Beveilig je Gazelle bakfiets extra met de ABUS kettingslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Onze ABUS IVY kettingsloten zijn er in 2 maten, 170cm en 140cm. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!