Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG
Bike Totaal Krimpen - Elektrische Bakfiets - Carqon - Cruise

Carqon Cruise

Van €5.499
Voor €4.499

Ontdek de ultieme combinatie van veiligheid, stijl, betrouwbaarheid en comfort met de Carqon Cruise. Speciaal ontworpen om jou en je gezin moeiteloos door de stad te laten cruisen, biedt deze bakfiets plaats aan 2 kinderen in de ruime bak. Uitgerust met de sterkste Bosch middenmotor en een indrukwekkende koppel van 85 Nm, brengt de Carqon Cruise je vlot en efficiënt naar je bestemming. Ervaar het gemak en de luxe van deze elektrische bakfiets en geniet van zorgeloze en comfortabele ritjes door de stad.

Let op: deze korting geldt niet bij afgesprijsde modellen en is niet te combineren met andere aanbiedingen!

Informatie

De bak, vervaardigd uit duurzaam EPP, biedt niet alleen een comfortabele zit voor je kleintjes maar garandeert ook een beschermende buitenkant. Geniet van een moeiteloze rit dankzij het verrassend soepele schakelen met de Enviolo N380 versnellingsnaaf. Het frame, met zijn sportieve geometrie en vloeiende lijnen, combineert functionaliteit met een modern design. Dankzij de krachtige Bosch-motor kun je moeiteloos lange afstanden afleggen, tot wel 120 km op één lading. Ontdek de vrijheid en het gemak van de Carqon Cruise en geniet van zorgeloze avonturen met je gezin.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh of 500Wh Bosch Accu

Ontdek de Carqon bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh of 500Wh (+ € 200). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - ABUS - Kettingslot - IVY CHAIN - 9210 - 170 - centimeter - zwart

Better safe than sorry

ABUS kettingslot

Beveilig je Carqon bakfiets extra met de Abus kettingslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Onze ABUS IVY kettingsloten zijn er in 2 maten, 170cm en 140cm. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind