Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG

Urban Arrow Family
Cargobike van het Jaar

We hebben geweldig nieuws te delen! De Urban Arrow Family is uitgeroepen tot de ‘Elektrische Bakfiets van het Jaar’ door de RAI Vereniging. Dit is een fantastische erkenning voor de innovatie, stijl en duurzaamheid van deze populaire bakfiets. Of je nu boodschappen doet of je kinderen naar school brengt, de Urban Arrow Family biedt een comfortabele en praktische oplossing voor stedelijke mobiliteit.

Speciale actie

Wij hebben speciaal hierom een fantastische actie: koop tot en met 13 mei 2023 een Urban Arrow Family bakfiets en ontvang een gratis accessoirepakket ter waarde van €597,- inclusief een regenhuif plus, extra bankje en vloermat. Dit is dé kans om jouw bakfiets compleet te maken en optimaal te genieten van je nieuwe aankoop. Maak snel een afspraak voor een proefrit of neem contact met ons op!

Urban Arrow Family Modellen

Productfotos - Urban Arrow - zwart

Family Performance Essential

Productfotos - Urban Arrow - wit

Family Performance Plus

Over Urban Arrow

Urban Arrow is een Nederlands fietsmerk dat sinds 2009 innovatieve en stijlvolle bakfietsen produceert. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een belangrijke speler op het gebied van elektrische bakfietsen en richt zich op duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit. Alle fietsen zijn uitgerust met een krachtige elektrische motor voor het afleggen van grote afstanden. Urban Arrow heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun innovatieve fietsen en blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van duurzame en praktische oplossingen voor stedelijke mobiliteit.

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind