Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Nieuw in ons assortiment: Urban Arrow Family Groen

Urban Arrow heeft groots nieuws: de introductie van de nieuwe kleur Urban Arrow Family Groen! Deze frisse toevoeging brengt een leuke twist aan je vertrouwde rit. De groene kleur staat symbool voor de schoonheid van de natuur en sluit perfect aan bij een mindful en duurzame levensstijl. Bovendien wordt groen gezien als de kleur van de toekomst.

Dezelfde functies met een nieuwe kleur

De nieuwe Urban Arrow Family Groen behoudt met trots alle geweldige functies waar Urban Arrow om bekend staat. Met zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerp ben je verzekerd van een betrouwbare en comfortabele fietservaring. De Family Groen is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook de praktische eigenschappen waar Urban Arrow bekend om staat. Denk aan de ruime bak die moeiteloos plaats biedt aan kinderen, boodschappen of zelfs huisdieren. Dankzij het stabiele ontwerp en de soepele elektrische trapondersteuning zul je genieten van een moeiteloze en ontspannen rit, zelfs met een zware lading. Bovendien is de Family Groen ontworpen met het oog op duurzaamheid, met hoogwaardige materialen die garant staan voor jarenlang fietsplezier.

Een rit vol plezier en stijl

Met deze nieuwe kleur wordt elke rit nog vrolijker en levendiger. De Urban Arrow Family Groen is beschikbaar op de Family Active Line, Performance Line Essential en Performance Plus modellen. Of je nu op zoek bent naar een praktische fiets voor het hele gezin of een sportievere optie, met de Urban Arrow Family Groen zit je altijd goed. Ga voor een rit vol plezier en stijl met de nieuwe Urban Arrow Family Groen!

Bike Totaal Krimpen - Urban Arrow - Family - Groen - kinderen

Ontdek ons assortiment

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!