Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG
Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - groen

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Vanaf €6.999

Voor het eerst heeft Urban Arrow de iconische Family bakfiets een nieuw uiterlijk gegeven. Het resultaat? Een gestroomlijnd ontwerp, innovatieve veiligheidsvoorzieningen, en ultiem comfort. De Urban Arrow FamilyNext is gebouwd met topkwaliteit componenten en een ruime, veilige EPP bak. Dankzij het lage zwaartepunt blijft de fiets stabiel en comfortabel. Dit is gezinsvervoer opnieuw gedefinieerd. Stijlvol, ruim en soepel. Ontdek nu meer over de Urban Arrow FamilyNext en maak indruk op de weg.

Let op: deze korting geldt niet bij afgeprijsde modellen, is niet te combineren met andere aanbiedingen, geldt niet voor accessoires en nieuwe modellen!

Informatie

Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. De EPP bak, gemaakt van hetzelfde materiaal dat in motorhelmen zit, beschermt je kinderen extra goed. Een licht frame, elektrische ondersteuning in 4 standen en een slim ontwerp garandeert een fijne fietservaring. Fietsen zoals je dat gewend bent, wendbaar en met comfort.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - Voorvork

Wat is er nieuw?

De FamilyNext is een toonbeeld van innovatie en comfort. Deze versie is voorzien van een geïntegreerde verende voorvork, wat zorgt voor een soepelere rit en een nieuw comfortabel zadel voor een verbeterde rijervaring. Zowel de bak als de beschermbuis zijn opnieuw ontworpen, waardoor de fiets een gestroomlijnde uitstraling krijgt en de duurzaamheid en veiligheid worden verhoogd. Optioneel is de nieuwe LED-verlichting*, die zorgt voor betere verlichting in donkere omstandigheden. De hogere rugleuning biedt een betere zit, en het nieuwe gordelsluitsysteem zorgt voor verbeterde veiligheid en stabiliteit voor de passagiers.

 

*De nieuwe LED-verlichting is een optionele accessoire en is later beschikbaar. 

Meters maken

400Wh, 545 Wh Bosch Accu

Ontdek de Urban Arrow bakfiets met de verschillende accu-opties: 400Wh of 545Wh (+€300). Door de krachtige motor en accu in deze Urban Arrow bakfiets is deze fiets er helemaal op gericht om meters te maken. Je staat niet snel zonder energie en dat is wel een fijn gevoel als je er met je gezin op uit gaat!

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Urban Arrow bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind