Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed
Bike Totaal Krimpen - Urban Arrow - Family Anniversary

Urban Arrow Anniversary

Vanaf €7.799

Bij aankoop van een Urban Arrow Anniversary in de winkel ontvang je nu een gratis accessoirepakket ter waarde van 597 euro én een GPS van Tracefy ter waarde van 329 euro! Het pakket bevat een regenhuif, extra bankje en vloermat. 

De allereerste Urban Arrow, de Family, is uitgegroeid tot een icoon. De Urban Arrow Family Anniversary is een knipoog naar onze allereerste Family uit 2011 en een ode aan ons icoon. De stoere kleur van ruw geborsteld aluminium met zwarte accenten gecombineerd met de beste specificaties van nu. Een Family die uniek is en geavanceerder dan ooit tevoren.

Informatie

Een strakke uitstraling, fraaie details, robuuste feel. De Anniversary uitvoering heeft eigenlijk alles wat je zoekt in een elektrische bakfiets. Waar de Urban Arrow fietsen normaal alleen in wit of zwart worden geleverd komt de Anniversary uitvoering met een geborsteld aluminium frame.

 

De vormen zijn ook nét even anders, waardoor deze Family Anniversary editie een compleet andere uitstraling heeft. Het zijn niet alleen de looks. Met enviolo’s Heavy Duty automatische schakelsysteem is elke rit een eitje. Zeker met het BROOKS cambium zadel. Al deze extra attributen maken dit de meest complete elektrische bakfiets in ons aanbod.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Bike Totaal Krimpen - Elektrische bakfiets - Urban Arrow - Active - Line - Plus - Connected - GPS-tracker

Connected GPS-Module

Maak je Urban Arrow Connected gereed door de GPS-module (+ € 399)  te koppelen aan de vernieuwde Urban Arrow app. Hiermee bescherm je jezelf tegen diefstal en blijf je continu in contact met je fiets. Dankzij de vernieuwde Urban Arrow app kun je eenvoudig je fiets vergrendelen, de locatie van je fiets volgen en in geval van diefstal 24/7 aangifte doen.

Meters maken

545 Wh Bosch Accu

Ontdek de Urban Arrow bakfiets met de Bosch Powerpack 545Wh. Door de krachtige motor en accu in deze Urban Arrow bakfiets is deze fiets er helemaal op gericht om meters te maken. Je staat niet snel zonder energie en dat is wel een fijn gevoel als je er met je gezin op uit gaat!

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Urban Arrow bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!