Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed
Bike Totaal Krimpen - Lovens - limited - Edition - S75

Lovens Explorer S75 Auto ABS Limited Edition

Vanaf €6.749

De Lovens Explorer S75 Auto ABS is uitgerust met een automatisch schakelsysteem. Op de Lovens Explorer S75 Auto ABS rijdt u automatisch in de juiste versnelling zonder dat u hoeft te schakelen. Lovens bakfietsen zijn nieuwe premium bakfietsen waarmee u op een veilige en groene manier uw kinderen vervoert. Het duurzame alternatief voor de auto in de stad!

Informatie

De Lovens Explorer S75 Auto ABS beschikt over een Bosch Performance 75 Nm middenmotor. Deze robuuste bakfiets beschikt over een combinatie van slimme wielsensoren en een ABS-controle-eenheid. Wanneer je onverwachts flink op de rem moet trappen grijpt de ABS in en voorkomt het systeem dat het voorwiel blokkeert en niet slipt. Bij het ontwerpen van deze elektrische bakfiets zijn drie speerpunten in ogenschouw genomen: state-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud. Over elk detail van de Lovens bakfiets is nagedacht. Het resultaat mag er zijn. De Lovens bakfiets heeft een gracieus modern ontwerp en een ultiem rijcomfort.

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh, 545Wh of 725Wh Bosch Accu

Ontdek de Lovens bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh, 545Wh (+ € 300) en 725Wh (+ € 650). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Lovens bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Lovens Limited Edition

Nu tijdelijk verkrijgbaar, op = op!

Bike Totaal Krimpen - Lovens - limited - Edition - S75 - zwart