Welke elektrische bakfiets past bij mij? Doe hier de test!

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Lovens - Explorer S50

Vanaf €5.499

Lovens Explorer S50 is een nieuwe high-end elektrische bakfiets, waarmee je op een duurzame en veilige manier jouw kinderen naar school brengt of boodschappen doet. Nederlands design van hoogstaande kwaliteit. De Lovens bakfietsen bieden gemak, vrijheid en plezier.

Informatie

De Explorer S50 is uitgerust met een Bosch Active Line Plus middenmotor 50Nm. De Explorer bakfiets heeft een sterk frame en door een laag zwaartepunt is deze bakfiets makkelijk te berijden. Deze bakfiets beschikt over een bak met een rugleuning en gordels om kinderen maximaal te beschermen. Verder is deze fiets uitgerust met zeer sterke remmen waardoor je met gemak de volle bak tot stilstand brengt. De fiets is voorzien van een onderhoudsarme riemaandrijving. De Explorer is verkijgbaar in de kleuren Moss Green en Silver. Het bankje, het zadel en de grips zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.

Lovens - Vrouw met Lovens elektrische bakfiets in centrum Rotterdam

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh, 545Wh of 725Wh Bosch Accu

Ontdek de Lovens bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh, 545Wh (+ € 300) en 725Wh (+ € 650). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Better safe than sorry

Lockride accusloten

Beveilig je Lovens bakfiets extra met de Lockride Accuslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Het accuslot biedt een handige oplossing: je hoeft je accu niet telkens meer mee te nemen, het slot zorgt voor extra beveiliging. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Gazelle Super Deal!

De Gazelle Makki Load Connect
van € 5.199 voor € 4.399