Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - logo - bruin - PNG

Urban Arrow FamilyNext: De ultieme gezinscargo

De Urban Arrow FamilyNext is het nieuwste iconische model op de weg. Het strakke ontwerp en innovatieve veiligheidsvoorzieningen maakt de elektrische bakfiets super comfortabel.

 

De FamilyNext is uitgerust met verbeterde, hoogwaardige componenten. Deze maken het gebruik nòg makkelijker en veiliger. Denk aan het gordel-sluitingssysteem, de verende voorvork en de vernieuwde LED-verlichting.

Ontdek de stijlvolle Urban Arrow FamilyNext

De Urban Arrow FamilyNext is perfect voor gezinnen die een stijlvolle fiets zoeken mèt een dosis moderne technologie. Denk aan een veilige, ruime EPP bak, die het in- en uitstappen makkelijker maakt. Het nieuwe gordel-sluitingssysteem en de hogere rugleuning zorgen voor extra bescherming. Zo kunnen passagiers comfortabel reizen. Er kan gekozen worden voor een zwart of een groen frame voor de fiets.

Urban Arrow FamilyNext: soepel rijcomfort met innovatieve voorvork

De Urban Arrow FamilyNext biedt een soepele en comfortabele rijervaring. Dit komt door de geïntegreerde verende voorvork. Deze voorvork werkt samen met het bij Urban Arrow bekende lage zwaartepunt voor stabiel en comfortabel rijden, ook met veel bagage. Daarnaast heeft de voorvork minder snel last van roest

 

De FamilyNext beschikt over een krachtige Bosch-technologie. Dit omvat een Bosch Cargo Line Smart System (85 Nm) en een 400 Wh of 545 Wh accu. Deze technologie zorgt voor een krachtige elektrische ondersteuning. Zo wordt het op- en afrijden van heuvels een genot.

Verbeterde zichtbaarheid met LED-verlichting

Bij de Urban Arrow FamilyNext kun je optioneel kiezen voor hoogwaardige LED-verlichting* Het zorgt dat je goed zichtbaar bent voor anderen. Zo verklein je de kans op ongelukken aanzienlijk. Deze verlichting is essentieel voor gezinscargos die ‘s avonds of ‘s nachts onderweg zijn.

 

*De nieuwe LED verlichting is een optionele accessoire en komt later beschikbaar. 

Ontdek ons assortiment van Urban Arrow bakfietsen

NIEUW:
Urban Arrow FamilyNext

Innovatie en comfort in één bakfiets

Bike Totaal Krimpen - elektrische - bakfiets - urban - arrow - FamilyNext - man - kind