Extra gemakkelijk: Gratis levering en verzending

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Wist je dat je de Urban Arrow ook kunt leasen?

Urban Arrow Leasen

De meest gezochte elektrische bakfiets online is de Urban Arrow. Dat is niet gek want momenteel is deze enorm populair vanwege zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Het exclusieve bakfietsmerk Urban Arrow is niet meer weg te denken in de grotere dorpen en steden vanwege zijn elektrische trapondersteuning. Dankzij de Bosch-motor en de 400Wh of 500Wh accu, aluminium frame en wendbaarheid die ervoor zorgt dat je je kinderen veilig en snel door de stad kunt manoeuvreren. Tevens is de Urban Arrow uitgerust met een strak design. Oordeelt u zelf!

Urban arrow - Wit - schuin aanzicht

Meest geleaste versie van Urban Arrow

De meest geleasete variant van Urban Arrow is de Urban Arrow Performance Plus.
Dit komt voornamelijk doordat deze elektrische bakfiets echt de perfecte combinatie weet aan te leveren. Deze bakfiets beschikt namelijk over een 65 newton meter motor, die geeft aan dat de draagkracht van de motor echt groot is. Tevens beschikt deze over een Kiox display en snaaraandrijving.

urban arrow klein

Prijzen van de lease

Proces van de lease

Het leasen van een elektrische bakfiets wordt in goede banen geleid door Lease a Bike. Koopjebakfiets heeft een samenwerking met deze partij, waardoor het onderhoud gewoon bij ons in de winkel kan.

Bent u er klaar voor om de Urban Arrow zelf te ervaren?

Wij hebben ieder omschreven model van Urban Arrow direct leverbaar!
Tevens krijgt u tot 1 oktober een gratis regenhuif en kettingslot bij aankoop of het leasen van een elektrische bakfiets van Urban Arrow.

Je kunt een elektrische bakfiets het beste ervaren door een proefrit te doen! Plan een afspraak in. Alleen, of met het hele gezin.

Bent u benieuwd naar onze elektrische bakfietsen op voorraad?

Urban Arrow Family wit - Kind klimt in elektrische bakfiets hoge resolutie

Direct leverbaar!