Welke bakfiets past het beste bij mij? Ontdek het hier!

Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Wist je dat je de Urban Arrow ook kunt leasen?

Urban Arrow Leasen

De meest gezochte elektrische bakfiets online is de Urban Arrow. Dat is niet gek want momenteel is deze enorm populair vanwege zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Het exclusieve bakfietsmerk Urban Arrow is niet meer weg te denken in de grotere dorpen en steden vanwege zijn elektrische trapondersteuning. Dankzij de Bosch-motor en de 400Wh of 500Wh accu, aluminium frame en wendbaarheid die ervoor zorgt dat je je kinderen veilig en snel door de stad kunt manoeuvreren. Tevens is de Urban Arrow uitgerust met een strak design. Oordeelt u zelf!

Urban arrow - Wit - schuin aanzicht

Beveilig uw elektrische bakfiets met deze 9 tips

De meest geleasete variant van Urban Arrow is de Urban Arrow Performance Plus.
Dit komt voornamelijk doordat deze elektrische bakfiets echt de perfecte combinatie weet aan te leveren. Deze bakfiets beschikt namelijk over een 65 newton meter motor, die geeft aan dat de draagkracht van de motor echt groot is. Tevens beschikt deze over een Kiox display en snaaraandrijving.

urban arrow klein

Prijzen van de lease

Hoe gaat het leasen in zijn werk?

Het leasen van een elektrische bakfiets wordt in goede banen geleid door Lease a Bike. Koopjebakfiets heeft een samenwerking met deze partij, waardoor het onderhoud gewoon bij ons in de winkel kan.

1. Meld je aan

Registreer je bedrijf binnen 5 minuten. Na je registratie voeren wij een kredietcheck uit. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur van ons een reactie. Na goedkeuring ontvang je de voorwaarden die digitaal getekend kunnen worden. Vervolgens krijg je toegang tot ons online platform.

2. Bepaal de voorwaarden

Jij bepaalt de voorwaarden. Wie neemt de kosten voor fiets op zijn rekening? Het bedrijf? De werknemer? Of eventueel samen? Deel de registratielink met je werknemers. Je werknemers kunnen zich registreren via deze link.

3. Stap op de fiets

Jij behoudt de volledige controle: elke registratie moet vooraf goedgekeurd worden. Dit doe je met één eenvoudige klik. Jouw werknemer gaat naar de fietsenwinkel. De rest verloopt automatisch via het platform.

4. Administratie

Geen nood, wij hebben dit voor jou geregeld. Een real-time overzicht op ons digitale platform geeft jou altijd inzicht en alle benodigde informatie voor jouw loonadministratie.

1. Meld je aan

Vul het aanmeldformulier in met je bedrijfsgegevens. Na je registratie doen wij nog een kredietcheck. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de aanmelding is goedgekeurd.

2. Samenwerkingsvoorwaarden

Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je onze samenwerkingsvoorwaarden waarmee je digitaal akkoord gaat. Ben je akkoord gegaan? Dan wordt je bedrijf toegevoegd aan ons platform.

3. Stap op de fiets

Je kan nu jouw droomfiets gaan uitzoeken bij de lokale fietsenwinkel! Hier wordt het leasecontract opgesteld en per mail naar je verstuurd. Alles in orde? Dan kan je het leasecontract digitaal ondertekenen en de fiets meenemen.

4. Administratie

Geen nood, wij hebben dit voor jou geregeld. Een real-time overzicht op ons digitaal platform geeft je alle benodigde informatie voor jouw administratie.

1. Overtuig je werkgever

Is jouw werkgever overtuigd? Dan zit jij binnen 1 week op je nieuwe fiets. Goed om te weten: een fietsplan via Lease a Bike is 100% gratis voor je werkgever. Beter wordt het niet!

2. Meld je aan

Zodra de contracten getekend zijn, ontvang je een aanmeldlink van je werkgever om je te registreren. Na goedkeuring van je werkgever ontvang je een persoonlijke bestelcode om je fiets uit te zoeken. 

3. Vind je droomfiets

Kies uit elk type fiets van ruim 200+ merken. Zoek je naar kwaliteit, snelheid of een veelzijdige fiets? Van E-bike tot bakfiets, van racefiets tot speed-pedelec. Een stadsfiets kan natuurlijk ook. Wij zetten je op de fiets van je dromen.

4. Stap op de fiets

Je gaat een leasecontract aan met je werkgever van 36 maanden. Hierna is het mogelijk je fiets over te nemen. Je betaalt dan circa 15% van de aankoopprijs. Dit is al inbegrepen in het voordeel van 25% t.o.v. kopen.

Bent u er klaar voor om de Urban Arrow zelf te ervaren?

Wij hebben ieder omschreven model van Urban Arrow direct leverbaar!
Tevens krijgt u tot 1 oktober een gratis regenhuif en kettingslot bij aankoop of het leasen van een elektrische bakfiets van Urban Arrow.

Je kunt een elektrische bakfiets het beste ervaren door een proefrit te doen!
Plan een afspraak in. Alleen, of met het hele gezin.

Lovens Limited Edition

Nu tijdelijk verkrijgbaar, op = op!

Bike Totaal Krimpen - Lovens - limited - Edition - S75 - zwart