Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Meest populaire elektrische bakfiets

Dit zijn de drie meest populaire elektrische bakfietsen van 2022

Wij hebben voor u de drie beste elektrische bakfietsen van het afgelopen jaar op een rijtje gezet. Het is belangrijk dat u een comfortabele en goede bakfiets aanschaft zodat u veilig uw kind(eren) kunt vervoeren. Het is niet altijd zo dat een merk met een goede reputatie gelijk de beste elektrische bakfiets maakt, het gaat ook om de onderdelen die gebruikt worden. Vaak hebben diverse merken onderdelen van dezelfde leverancier.
Met ons ruime aanbod elektrische bakfietsen van de beste merken hebben wij de drie meest populaire op een rijtje gezet.

urban arrow klein

Urban Arrow Family

Deze wendbare elektrische bakfiets zorgt ervoor dat u soepel door het verkeer manoeuvreert. De bak van de Urban Arrow is gemaakt van EPP, waardoor uw kind veilig kan zitten. Urban Arrow gebruikt kwalitatief goed onderdelen, daarnaast kunt u de bakfiets helemaal eigen maken door de vele accessoires die u kunt plaatsen op uw bakfiets.

Deze comfortabele elektrische bakfiets heeft het afgelopen jaar goed gescoord. Deze Lovens bezit over een automatisch schakelsysteem en een flink vermogen van de batterij: 400-500 Wh. De stoere bakfiets is een unisex model en in diverse kleuren verkrijgbaar.

Productfotos - Lovens Explorer - Moss Green

Lovens Explorer 65 Automatic

Productfotos - Makki Load - Zwart

Gazelle Makki Load

Deze fijne elektrische bakfiets is vooral gebouwd om veilig met uw kind(eren) te fietsen. De Makki Load heeft namelijk een hoge bak en is gemaakt van stootvast EPP. Het leuke aan deze fiets is dat hij is ontworpen met de input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Ontworpen door échte kenners.

Op basis van de vraag en feedback van onze klanten hebben wij bij Koopjebakfiets deze top 3 geformuleerd. Voor het komende jaar verwachten wij zeker dat deze merken in vraag zullen blijven stijgen en dat andere modellen als de Batavus Fier, die bekend staat om zijn kracht, veiligheid en concurrerende prijs, veel meer in beeld zullen komen.

Een elektrische bakfiets leasen

Tot slot zien wij een enorme trend die ook de elektrische bakfietsen markt met zich meeneemt, namelijk de leasemarkt. Bij Koopjebakfiets bieden wij op iedere bakfiets tevens de mogelijkheid om deze te leasen met alle voordelen van dien, denk hierbij aan fiscale voordelen, verzekering en onderhoud. Meer informatie? Klik hier


Bent u enthousiast? Wij informeren u graag persoonlijk en bieden de mogelijkheid voor een testrit, neem contact op of bekijk  ons volledig assortiment!

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!