Bike Totaal Krimpen - logo - breed

Twee populaire elektrische bakfietsen:
Urban Arrow versus Lovens

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer; de bakfietsen. Vooral in de grote steden zijn ze erg populair. Je bent wendbaar, het is goed voor het milieu én het is een handige manier om de kleintjes te vervoeren! Maar waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een bakfiets? Bike Totaal Krimpen helpt je een handje op weg.


Er zijn eigenlijk twee populaire merken die de dienst uitmaken in de bakfiets wereld, namelijk: Urban Arrow en Lovens. Elk van deze merken hebben hun eigen voordelen en kenmerken. Hieronder introduceren en bespreken we kort beide merken.

Urban Arrow

Urban Arrow is een Amsterdams fietsenmerk dat zich puur richt op bakfietsen. Kenmerkend aan de bakfietsen is de ruimere bak, je kunt er bijvoorbeeld gerust vier kinderen in kwijt. Daarnaast is de bakfiets erg slim ontworpen. Hierdoor is onderhoud van de fiets makkelijk en eenvoudig uit te voeren. Do it yourself bakfietsen dus! Je kunt hem natuurlijk ook altijd wegbrengen voor onderhoud bij ons.

 

De Urban Arrow is een erg comfortabele fiets voor langere afstanden, strak rechtdoor. Hij stuurt erg rustig en is ook ontworpen voor de langere mensen onder ons, in tegenstelling tot de Lovens. De actieradius bij beide merken is hetzelfde.

Lovens

Dezelfde makers die Urban Arrow op de markt hebben gebracht hebben nog niet zo lang geleden het merk Lovens op de markt gezet. De bakfiets lijkt met de moderne look dan ook enigszins op de Urban Arrow, alleen heeft het andere kenmerken zoals strakkere lijnen en moderne kleuren. De bakfiets heeft een iets kleinere bak dan die van Urban Arrow, maar is daarentegen wel iets korter en wendbaarder in kleinere ruimtes. Ideaal voor de wat smallere straatjes in de stad dus.

Lovens Explorer met gratis accessoirepakket

Ontdek nu onze speciale actie voor de Lovens Explorer bakfietsen! Tot en met 31 juli ontvang je een gratis accessoirepakket, bestaande uit een regenhuif en led dagrijverlichting, gratis bij aankoop van een Lovens Explorer. Maak jouw fietservaring nog completer met handige extra’s. Profiteer van deze exclusieve aanbieding. Bekijk ons aanbod of kom langs in onze winkel om jouw Lovens Explorer met gratis accessoirepakket te verkrijgen. Mis het niet!

Productfotos - Urban Arrow Accessoires - Regenhuif PLUS
Productfotos - Urban Arrow Accessoires - Extra bankje
Productfotos - Urban Arrow Accessoires - Vloermat

Gratis accessoire pakket
Urban Arrow

Ontvang een gratis accessoirepakket, bestaande uit een Regenhuif Plus, extra bankje en een vloermat ter waarde van 597,- bij aankoop van een Urban Arrow Family. 

Ontvang 10% korting op onze elektrische bakfietsen van Lovens en Urban Arrow

Laat uw gegevens achter en ontvang in je mailbox 10% korting bij aankoop van een elektrische bakfiets.

  • Let op deze korting geldt niet bij afgeprijsde modellen!

Testrit

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van de modellen bij ons op de site? Vraag een testrit aan en ervaar zelf hoe onze bakfietsen rijden!

Accessoires Urban Arrow & Lovens

Kneiterscherpe aanbieding

De Urban Arrow Family Active Line Plus
Van € 5.299 voor € 4.999, nu tijdelijk € 4.599!