Welke elektrische bakfiets past bij mij? Doe hier de test!

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Elektrische bakfiets in de regen

Regenhuif & Regentent

De oplossing voor de elektrische bakfiets in de regen: de regentent of -huif

Het najaar komt er weer aan, dit betekent in Nederland meestal dat we weer veel regen kunnen verwachten. Voor regenachtige dagen hebben wij dé oplossing voor de elektrische bakfiets: de regentent of regenhuif. Met de regentent of regenhuif zitten uw kinderen altijd droog en warm in de bakfiets. Bij Koopjebakfiets hebben wij een groot aanbod van diverse merken zoals: Urban Arrow, Batavus, Gazelle en Lovens.

Wat is nu precies een regentent of regenhuif?

Een regentent of regenhuif is een overkapping op uw bakfiets die u beschermt tegen regen, wind of zelfs een felle zon. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw kind(eren) lekker warm zitten. Ideaal dus tijdens koude winterdagen. Een regentent is veel handiger dan een afdekzeil als u vaak met uw jongste op pad gaat. Een afdekhoes staat plat en strak gespannen over de bak van de fiets. Een regentent of regenhuif staat juist omhoog waardoor uw kinderen gewoon kunnen zitten. Extra fijn voor uw kinderen is dat ze dus lekker naar buiten kunnen kijken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u tijdens het fietsen niets meer kunt zien door de regentent. De regenhuif/regentent zijn zó gemaakt dat u als fietser goed over de huif heen kunt kijken. Ook kunt u de zijkanten van de regentent openritsen waardoor uw kinderen makkelijk in en uit kunnen stappen. 

Hoe monteer ik een regenhuif op mijn bakfiets?

Het monteren van de regenhuif op uw bakfiets verschilt uiteraard per merk. Bij de regentent van Urban Arrow gaat het monteren op een andere manier dan bijvoorbeeld bij een regentent van Batavus of Gazelle. Ontdek in ons assortiment welke regentent het beste is voor uw bakfiets. 

De huif is gemaakt om snel te monteren, waardoor uw kinderen bijvoorbeeld niet te laat op school komen. Bij elke regentent krijgt u een eenvoudige handleiding om het te monteren.

De meest aangevraagde accessoires voor een bakfiets

Heeft u geen idee welke regentent of regenhuif geschikt is voor uw bakfiets? Wij helpen u graag met het maken van uw keuze. Dit zijn onze meest aangevraagde accessoires:

Bekijk al onze accesoires voor uw bakfiets

Naast regententen en regenhuiven verkopen wij bij Koopjebakfiets nog veel meer accesoires die u of uw kinderen beschermen tegen de regen. Zo hebben wij onder andere ook regenponcho’s of afdekhoezen. 

Je kunt een elektrische bakfiets het beste ervaren door een proefrit te doen! Plan een afspraak in. Alleen, of met het hele gezin.

Laat uw gegevens achter en ontvang 10% korting op onze Lovens en Urban Arrow bakfietsen met de kortingscode

Let op: deze korting geldt niet bij afgeprijsde modellen!

Bike Totaal Krimpen - elektrische bakfietsen - direct leverbaar