Welke elektrische bakfiets past bij mij? Doe hier de test!

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Batavus - Fier 3

Van €5.299

Voor €4.749

Maak kennis met de nieuwe Batavus Fier. Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om samen met het hele gezin op avontuur te gaan. Voorzien van veel veilige functies zoals een railsysteem, schijfremmen en veilige verlichting zodat jij elk avontuur kan overwinnen.

Informatie

De Batavus Fier 3 is voorzien van een extra grote en hogere bak. Ideaal om nóg meer te kunnen vervoeren. Deze bak heeft een laadvermogen van maar liefst 100kg zodat je mee kan nemen wat jij wil. Zo is een ritje naar de opvang, via de supermarkt, langs de bloemist en even door de stad geen enkele uitdaging meer. De auto is verleden tijd en de bakfiets is jouw nieuwe vervoersmiddel.

 
Batavus - sfeerfoto

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

400Wh of 500Wh Bosch Accu

Ontdek de Batavus bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 400Wh of 500Wh (+ € 350). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - ABUS - Kettingslot - IVY CHAIN - 9210 - 170 - centimeter - zwart

Better safe than sorry

ABUS kettingslot

Beveilig je Batavus bakfiets extra met de Abus kettingslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Onze ABUS IVY kettingsloten zijn er in 2 maten, 170cm en 140cm. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Gazelle Super Deal!

De Gazelle Makki Load Connect
van € 5.199 voor € 4.399