Welke elektrische bakfiets past bij mij? Doe hier de test!

Logo - Bike Totaal Krimpen ad IJssel - zonder info

Batavus - Fier 2

Van €4349

Voor €3699

Maak kennis met de nieuwe Batavus Fier. Deze veelzijdige bakfiets is de ideale oplossing om samen met het hele gezin op avontuur te gaan. Voorzien van veel veilige functies zoals een railsysteem, schijfremmen en veilige verlichting zodat jij elk avontuur kan overwinnen.

Informatie

Deze bakfiets met twee wielen is voorzien van een kunststof bak met een laadvermogen tot maximaal 80Kg. De bak is voorzien van een veiligheidsrail zodat de kinderen veilig onderweg zijn. Hierdoor is de fiets ook nog eens extra stabiel, waardoor je vol vertrouwen blijft fietsen als jij je meest waardevolle bezit van a naar b brengt. Over veiligheid gesproken… Uiteraard is deze Batavus bakfiets voorzien van V-Light. Zo is fietsen in het donker net zo veilig als overdag.

Batavus - sfeerfoto

Specificaties

Elektrische componenten

Mechanische componenten

Overige componenten

Meters maken

300Wh, 400Wh of 500Wh Bosch Accu

Ontdek de Batavus bakfiets met verschillende Bosch accu-opties: 300Wh, 400Wh (+ € 150) en 500Wh (+ € 350). Met de keuze voor een specifieke accu kun je langere afstanden afleggen. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke actieradius wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag en weersomstandigheden.

Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - ABUS - Kettingslot - IVY CHAIN - 9210 - 170 - centimeter - zwart

Better safe than sorry

ABUS kettingslot

Beveilig je Batavus bakfiets extra met de Abus kettingslot! Een bakfiets is een waardevolle investering, en helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Bescherm jouw investering door je bakfiets goed op slot te zetten. Onze ABUS IVY kettingsloten zijn er in 2 maten, 170cm en 140cm. Ontdek hieronder onze beschikbare opties.

Accessoires

Gazelle Super Deal!

De Gazelle Makki Load Connect
van € 5.199 voor € 4.399